fbpx

Baron de Ley

Topproducent i Rioja Baja som grundades 1985 i ett kloster från 1500-talet. Vineriet byggdes om 2019 och har idag en av världens största fatparker. Man har en modern vinfilosofi där rena och fruktiga viner står i första rummet. Baron de Ley skördar ständigt höga betyg och utmärkelser från Internationella vinjournalister.

En topproducent från Rioja

BARON DE LEY grundades 1985 som en prestigeproducent i Rioja Baja, med de stora slotten i Bordeaux som förebild. Baron de Ley är en modern bodega som samtidigt står kvar med ett ben i det klassiska Rioja. Vinanläggningen och de första vingårdarna ligger vid ett gammalt kloster från 1500-talet. Det kompromisslösa arbetet med kvalitet är centralt för Baron de Ley och en viktig del i detta arbete är att vara självförsörjande på druvor, något som är ovanligt i Rioja. Strategin har varit framgångsrik och Baron de Leys viner erhåller regelbundet höga betyg av ledande internationella vinexperter.

Ring och beställ viner från Baron de Ley

4 snabba fakta om Baron de Ley

Rioja, Spanien
Självförsörjande på druvor
Får regelbundet höga betyg
Vineriet beläget i ett kloster från 1500-talet

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. När du bekräftar att du är 25 år eller äldre godkänner du också att webbplatsen använder cookies. Välkommen!