fbpx
Öppna meny

Baron de Ley

Topproducent i Rioja Baja som grundades 1985 i ett kloster från 1500-talet. Vineriet byggdes om 2019 och har idag en av världens största fatparker. Man har en modern vinfilosofi där rena och fruktiga viner står i första rummet. Baron de Ley skördar ständigt höga betyg och utmärkelser från Internationella vinjournalister.

Spanien

En topproducent från Rioja

BARON DE LEY grundades 1985 som en prestigeproducent i Rioja Baja, med de stora slotten i Bordeaux som förebild. Baron de Ley är en modern bodega som samtidigt står kvar med ett ben i det klassiska Rioja. Vinanläggningen och de första vingårdarna ligger vid ett gammalt kloster från 1500-talet. Det kompromisslösa arbetet med kvalitet är centralt för Baron de Ley och en viktig del i detta arbete är att vara självförsörjande på druvor, något som är ovanligt i Rioja. Strategin har varit framgångsrik och Baron de Leys viner erhåller regelbundet höga betyg av ledande internationella vinexperter.

Ring och beställ viner från Baron de Ley

4 snabba fakta om Baron de Ley

Rioja, Spanien
Självförsörjande på druvor
Får regelbundet höga betyg
Vineriet beläget i ett kloster från 1500-talet

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den.

Välkommen!