fbpx
Öppna meny

Yann Chave

Yann Chave grundades 1970 vid foten av Hermitage, det ståtliga berget vid den lilla staden Tain i Norra Rhone. Endast 4 viner produceras, var 3 är röda och 1 vit. Yann älskar två saker: vin och rugby. Detta märks, så hans viner är otroligt eftertraktade och bland de bästa i Hermitage.

Frankrike

Yann älskar två saker: vin och rugby

YANN CHAVE har sitt vineri vid foten av Hermitageberget i norra Rhônedalen. Hans föräldrar startade verksamheten 1970 och köpte fina vingårdslägen i Crozes-Hermitage. 1996 tog Yann helt över verksamheten och har fått stora framgångar efter han byggt sitt eget vineri 2003. Egendomen är certifierad ekologisk och Yann anser att det är självklart att alla bra viner är framställda med respekt för jorden. Yann förser några av världens främsta restauranger med sina viner, tillgången är begränsad och vi är mycket glada över vår allokering. ”Jag har två intressen i livet: vin och rugby” - Yann Chave.

Ring och beställ viner från Yann Chave

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den.

Välkommen!