Olivpanerad torsk med blomkålspuré
Panerad torsk med härlig sälta från olivcremé. Servera med blomkålspuré och långbakade tomater.
Ingredienser
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
- Olivstekt torsk
- 4 st skrei-filéer
- 0,5 burk gröna oliver
- 3 msk Zeta Extra jungfruolivolja Classico
- salt
- nymalen peppar
- vetemjöl
- olivolja till stekning
- Blomkålspuré
- 1 st stort blomkålshuvud (ca 800 gram)
- 1 dl mascarpone
- 0,5 dl mjölk
- 2 msk Zeta Extra jungfruolivolja Fruttato Medio
- salt
- nymalen peppar
- 2 msk finskuren gräslök
- Olivcrème
- 1 burk Zeta Crème av gröna oliver
Skriv en kommentar till "Olivpanerad torsk med blomkålspuré"
Visa kommentarer Dölj kommentarer