Liten råbiff med kapris och vaktelägg

  • Tillagning

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 200 g nymalen färs av renputsad oxfile innanlår eller flank
  • 1 msk dijonsenap
  • 3 tsk kapris
  • 3 st vaktelägg
  • 6 skivor vitt formbröd
  • salt
  • peppar
  • smör till stekning
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Blanda den nymalda färsen med senapen.

Smaka av med salt och peppar.

Koka vakteläggen i 2 minuter.

Stek brödskivorna i lite smör och stansa sedan ut små runda skivor ur bröden.

Forma sex små runda biffar av färsen och lägg dem på varsin brödskiva.

Placera en halv tesked kapris och ett halvt vaktelägg på varje råbiff.

Stäng

Inköpslista

Stäng

På denna webbplats jobbar vi med cookies för att förbättra din surfupplevelse. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer

Alsnögatan 11, 116 41 Stockholm

Tel: 08-556 947 00

E-post: info@enjoywine.se