Grillad entrecôte med krämig dressing på rostad vitlök

En klassisk grillad entrecôte som serveras med ugnsrostad potatis, en krämig dressing på rostad vitlök och ett glas sammetslen Barbera.

(0)

Grillad kotlettrad med sardeller, vitlök och citron

En blandning av klassiska italienska smaker som sardeller, vitlök, citron och rosmarin med skivad, grillad kotlettrad.

(2)

Boeuf bourguignon

En fransk klassiker. Smakrik köttgryta med högrev, sidfläsk och såklart rött vin.

(4)

Renkalv med morotspuré och skysås

Att vilt och Barolo går perfekt ihop är sen gammalt och det är detta recept ett utmärkt exempel på.

Receptet är framtaget av Livets Goda Vinet & Maten.

(0)

Köttbullar med potatismos, pressgurka och lingon

Tänk på att råvarorna är A och O när du rullar dina köttbullar. Med klassiska tillbehör som potatismos, pressgurka och rårörda lingon är rätten svensk husmanskost personifierad. Ska du ha köttbullarna på julbordet kan du skippa tillbehören och satsa på andra julklassiker såsom Janssons frestelse.

(5)

Tagliata på hjort- eller oxfilé med grön polentakaka och svamp

Gå Italien hela vägen. En lyxigare rätt med hjort- eller oxfilé som matchas med Kungen av vin, en klassisk Barolo.

Receptet är framtaget tillsammans med Johanna Westman, Mosebacke matstudio.

(2)

Biff Rydberg

En riktig klassiker och lyxigare variant av pyttipanna. Passar till ett fruktigt och smakrikt rött vin.

(4)

Steak Salad

Steak Salad är en klassiker som passar utmärkt till Pinot Noir. För bästa smak - välj ekologiskt kött! PS. Man får ha bearnaisesås till köttet om man vill.

(0)

Wienerschnitzel med österrikisk potatissallad

Välj själv om du vill göra din wienerschnitzel på kalv, fläsk eller kalkon. Oavsett kommer arbetsinsatsen att löna sig när du smakar njuter av dina nyfriterade schnitzlar.

(2)

Lammstek med klassisk potatisgratäng

Lammstek med klassisk potatisgratäng och haricot verts. Perfekt till påsk och vårens högtider.

(1)

Lammfärsbiffar med bönor och olivcrème

Lammfärsbiffar smaksatta med salvia och timjan som serveras med cannellinibönor och en färdig olivcreme.

(0)

Liten råbiff med kapris och vaktelägg

(0)

Carpaccio classico

(0)

Kokt kalvkött med grön sås

(0)

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. När du bekräftar att du är 25 år eller äldre godkänner du också att webbplatsen använder cookies. Välkommen!