Parmesanostpaj
-
Förberedelser
-
Grädda i ugn
Smakrik parmesanostpaj som passar bra som tillbehör på till exempel kräftskivan. Går även utmärkt att servera som huvudrätt till en härlig sallad.
Ingredienser
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
- Parmesanostpaj
- 2,5 dl vetemjöl
- 1 dl grahamsmjöl
- 1 krm salt
- 150 g rumstempererat smör
- 2 msk Zeta Extra jungfruolivolja Classico
- 1 msk kallt vatten
- 3 st ägg
- 2 dl mjölk
- 1 dl Zeta Mascarpone
- 250 g riven Zeta Parmigiano Reggiano 22 mån Zeta Parmigiano Reggiano 22 mån LÄS MER
Skriv en kommentar till "Parmesanostpaj"
Visa kommentarer Dölj kommentarer