Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 6 skivor vitt bröd gärna italienskt lantbröd
  • 1 vitlöksklyfta skalad
  • 2 msk zeta olivolja
  • Vinägrett
  • 2 msk zeta balsamvinäger
  • 1/2 tsk salt
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1/2-1 tsk sambal olek / krossad torkad chili
  • Bönsallad
  • 1 kruka färsk ruccolasallad
  • 1 burk zeta bianchi di spagna (stora vita bönor) sköljda och avrunna
  • 1 burk Zeta kidneybönor sköljda och avrunna
  • Parmesanost hyvlad
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Grilla brödskivorna på bägge sidor (i grillpanna på spisen, i brödrost eller över träkol).

Gnid in brödskivans ena sida med vitlöksklyftan.

Pensla därefter med olivoljan.

Gör vinägretten: Rör ihop balsamvinägern med salt, sambal och den pressade vitlöksklyftan.

Tillsätt olivoljan och rör ihop.

Blanda sen vinägretten med bönorna.

Lägg rikligt med ruccolasalad på brödet och lägg därefter på bönslladen.

Ta sedan och hyvla över färsk parmesanost eller västerbotten.

Stäng

Inköpslista

Stäng

På denna webbplats jobbar vi med cookies för att förbättra din surfupplevelse. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer

Alsnögatan 11, 116 41 Stockholm

Tel: 08-556 947 00

E-post: info@enjoywine.se