Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 2 st kokta hummrar
  • 2 st romansallad
  • 1 knippe ruccolasallad
  • 0,5 dl pinjenötter
  • 50 gr hyvald parmesanost
  • Dressing
  • 1 äggula
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 st hackade sardelltryfflar
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 dl olivolja
  • salt & svartpeppar
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Plocka ur hummerköttet ur de kokta hummrarna.

Spar klorna hela för garnering och skär ner det resterande köttet i mindre bitar.

Rosta pinjenötterna i het panna, och riv salladsbladen i mindre delar.

Mixa äggulan tillsammans med senap, vitlök och sardellfiléerna.

Tillsätt olivoljan och smaka av med salt och peppar.

Vänd ner salladen i dressingen och tillsätt hummerbitarna.

Strö över pinjenötterna, den hyvlade parmesanen och garnera med hummerklorna.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Alsnögatan 11, 116 41 Stockholm

Tel: 08-556 947 00

E-post: info@enjoywine.se

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. När du bekräftar att du är 25 år eller äldre godkänner du också att webbplatsen använder cookies. Välkommen!