fbpx
Öppna meny

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 2 st kokta hummrar
  • 2 st romansallad
  • 1 knippe ruccolasallad
  • 0,5 dl pinjenötter
  • 50 gr hyvald parmesanost
  • Dressing
  • 1 äggula
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 st hackade sardelltryfflar
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 dl olivolja
  • salt & svartpeppar
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Plocka ur hummerköttet ur de kokta hummrarna.

Spar klorna hela för garnering och skär ner det resterande köttet i mindre bitar.

Rosta pinjenötterna i het panna, och riv salladsbladen i mindre delar.

Mixa äggulan tillsammans med senap, vitlök och sardellfiléerna.

Tillsätt olivoljan och smaka av med salt och peppar.

Vänd ner salladen i dressingen och tillsätt hummerbitarna.

Strö över pinjenötterna, den hyvlade parmesanen och garnera med hummerklorna.

Stäng

Inköpslista

Stäng