Spaghetti alla puttanesca

  • Koka ihop tomatsåsen
  • Koka spaghettin

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 500g tomater flådda och hackade
  • 1 gullök finhackad
  • 4 vitlöksklyftor finhackade
  • olivolja
  • 2 msk tomatpuré
  • röd chilipeppar skivad
  • 50 g kapris
  • 150 g svarta oliver
  • 100 g sardellfiléer hackade
  • färsk oregano
  • 500 g färsk spaghetti
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Fräs lök och vitlök mjuk i olivoljan i en kastrull.

Rör ner de hackade tomaterna, tomatpuré och chili.

Tillsätt plockade oreganoblad, spar lite till garnering, och koka ihop tomatsåsen ca 10 minuter.

Lägg i kapris, oliver och sardeller och småkoka ytterligare 5 minuter.

Koka spaghettin al dente i lättsaltat vatten med lite olivolja.

Låt pastan rinna av i ett durkslag och vänd sedan ner den i såsen.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Alsnögatan 11, 116 41 Stockholm

Tel: 08-556 947 00

E-post: info@enjoywine.se

På denna webbplats jobbar vi med cookies för att förbättra din surfupplevelse. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer