Spaghetti alla puttanesca

  • Koka ihop tomatsåsen
  • Koka spaghettin

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 500g tomater flådda och hackade
  • 1 gullök finhackad
  • 4 vitlöksklyftor finhackade
  • olivolja
  • 2 msk tomatpuré
  • röd chilipeppar skivad
  • 50 g kapris
  • 150 g svarta oliver
  • 100 g sardellfiléer hackade
  • färsk oregano
  • 500 g färsk spaghetti
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Fräs lök och vitlök mjuk i olivoljan i en kastrull.

Rör ner de hackade tomaterna, tomatpuré och chili.

Tillsätt plockade oreganoblad, spar lite till garnering, och koka ihop tomatsåsen ca 10 minuter.

Lägg i kapris, oliver och sardeller och småkoka ytterligare 5 minuter.

Koka spaghettin al dente i lättsaltat vatten med lite olivolja.

Låt pastan rinna av i ett durkslag och vänd sedan ner den i såsen.

Stäng

Inköpslista

Stäng

På denna webbplats jobbar vi med cookies för att förbättra din surfupplevelse. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer

Alsnögatan 11, 116 41 Stockholm

Tel: 08-556 947 00

E-post: info@enjoywine.se