Recept
Pasta Spaghetti med blandad skogssvamp och pecorino
Spaghetti all'Aragosta (hummer)
Spaghetti med hummer, schalottenlök, vitt vin och olivolja i härlig smakkombination.
Högrevsbolognese med Mezze Maniche
En äkta bolognese ska koka länge! Köttet ska bli riktigt mört och falla isär. Helst ska bolognesen göras på högrev och plommontomat.
Pasta all’Arrabbiata
Pasta all’Arrabbiata är en klassisk italiensk pasta. Gå gärna lite lugnt fram med chilin så att inte hettan tar över, låt hellre sötman från dess frukt lyfta maten tillsammans med persilja och riven parmesan på toppen.
Orecchiette med svamp, pancetta, gröna bönor och hasselnötsströssel
En italiensk pastarätt som passar bra till ett vin på druvan Nebbiolo.
Receptet är framtaget tillsammans med Johanna Westman, Mosebacke matstudio.
Spenat- och ricottafylld tortellini med tellicherrykorv, brysselkål och parmesan
En utmärkt vardagsrätt. God, smakrik och lättlagad. Receptet är framtaget i samarbete med Livets Goda Vinet & Maten.
Pappardelle med ragu på svensk rapsgris
Ragu är en klassisk italiensk maträtt. Receptet är framtaget i samarbete med Livets Goda Vinet & Maten.
Pasta Tagliatelle Mezzanelle med vit och grön sparris
Säsongen för sparris är här, alltså kring maj månad. Då passar detta recept på citron- och persiljedoftande pasta med vit och grön sparris perfekt..
Pasta Vongole
Spaghetti med musslor, vitlök och chili är en riktig klassiker från det italienska köket.