Pasta Spaghetti med blandad skogssvamp och pecorino

En pasta som matchas med rätt typ av vin är svårslaget. Och du vet väl att svamp älskar röda viner på druvorna Nebbiolo och Barbera från Piemonte?

(2)

Spaghetti all'Aragosta (hummer)

Spaghetti med hummer, schalottenlök, vitt vin och olivolja i härlig smakkombination.

(4)

Högrevsbolognese med Mezze Maniche

En äkta bolognese ska koka länge! Köttet ska bli riktigt mört och falla isär. Helst ska bolognesen göras på högrev och plommontomat.

(1)

Pasta all’Arrabbiata

Pasta all’Arrabbiata är en klassisk italiensk pasta. Gå gärna lite lugnt fram med chilin så att inte hettan tar över, låt hellre sötman från dess frukt lyfta maten tillsammans med persilja och riven parmesan på toppen.

(0)

Orecchiette med svamp, pancetta, gröna bönor och hasselnötsströssel

En italiensk pastarätt som passar bra till ett vin på druvan Nebbiolo.

Receptet är framtaget tillsammans med Johanna Westman, Mosebacke matstudio.

(5)

Spenat- och ricottafylld tortellini med tellicherrykorv, brysselkål och parmesan

En utmärkt vardagsrätt. God, smakrik och lättlagad. Receptet är framtaget i samarbete med Livets Goda Vinet & Maten.

(0)

Pappardelle med ragu på svensk rapsgris

Ragu är en klassisk italiensk maträtt. Receptet är framtaget i samarbete med Livets Goda Vinet & Maten.

(3)

Pasta Tagliatelle Mezzanelle med vit och grön sparris

Säsongen för sparris är här, alltså kring maj månad. Då passar detta recept på citron- och persiljedoftande pasta med vit och grön sparris perfekt..

(0)

Pasta Vongole

Spaghetti med musslor, vitlök och chili är en riktig klassiker från det italienska köket.

(0)

Spaghetti alla puttanesca

(0)

Kronärtskockscanelloni med parmaskinka och vitlöksbrynta champinjoner

(0)

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. När du bekräftar att du är 25 år eller äldre godkänner du också att webbplatsen använder cookies. Välkommen!