Råraka på rotselleri med laxtartar
Förvandla den klassiska rårakan genom att ersätta potatisen med smakrik, nötig rotselleri och du får en spännande förrätt eller lyxig lunchrätt för en billig peng. Löjrom i all ära men en frisk, krispig laxtartar är ett minst lika gott alternativ!
Ingredienser
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
- Råraka på rotselleri
- 350 g rotselleri
- 2 st ägg
- 2 msk hackad persilja
- salt
- peppar
- Laxtartar
- 300 g salmalax eller fryst laxfilé
- 1/2 rödlök
- 1/2 grönt äpple, ex Granny Smith
- 1 msk riven ingefära
- skal och saft från 1/2 citron
- Tillbehör
- 1 burk Smetana Dill
Skriv en kommentar till "Råraka på rotselleri med laxtartar"
Visa kommentarer Dölj kommentarer