Pasta Spaghetti med blandad skogssvamp och pecorino
Ansa och rensa svampen och skär ned den i mindre bitar. Värm en stekpanna med olivoljan. Lägg i de skivade lökarna och rosta dem gyllene i oljan. Ta ut löken ur pannan…
Ansa och rensa svampen och skär ned den i mindre bitar. Värm en stekpanna med olivoljan. Lägg i de skivade lökarna och rosta dem gyllene i oljan. Ta ut löken ur pannan…
Klyv hummern på längden och ta ut så mycket kött som möjligt ur huvudet och kroppen (kasta gallblåsan). Skär stjärten i små tärningar. Knäck klorna med en nötknäppare. Skålla tomaterna och skär…
Sätt ugnen på 200 grader. Skär pumpan i stora tärningar, runt 6×6 cm. Lägg i en skål och blanda med salt, peppar och 1 tsk olivolja. Lägg på en ugnsplåt med bakplåtspapper…
Koka tagliatellen enligt anvisningen på förpackningen. Ställ åt sidan. Fräs under tiden löken på medelvärme i olja tills den är genomskinlig och mjuk – cirka fyra minuter. Tillsätsvamparna och fräs ytterligare tre…
Ta ut köttet ur kylen i god tid och låt det ligga i rumstemperatur i 30–60 minuter innan stekning. Häll av och skölj bönorna med vatten. Mixa slätt i matberedare eller med…
Krydda först kycklingen med salt och peppar och grilla tills den är genomstekt. Lägg åt sidan och låt svalna. Skär sedan i tunna bitar. Koka bulgur enligt anvisningen på förpackningen. Skölj…
Blanda räkorna i en bunke med olja, vitlök och citronskal. Krydda med lite salt och peppar. Trä räkorna på fyra spett. Gör sedan coleslawn. Rör samman alla ingredienser i en stor bunke…
Bryn högreven i olivolja tills den fått fin färg. Lägg i lök och vitlök. Bryn ytterligare någon minut. Häll i plommontomater, vin, vatten, timjan och buljongtärningen. Låt puttra cirka 1 timme, tills köttet är mört. Späd eventuellt med lite mer vatten. Smaka av med salt och peppar….
Sätt ugnen på 225°. Rosta potatisen tillsammans med vitlök, olja, salt och peppar, cirka 30 minuter i mitten av ugnen. Ta ut vitlöken efter cirka 20 minuter. Låt svalna. Ta loss och…
Marinera kycklingen i en kryddblandning med olivolja, citron, vitlök, rosmarin, salt och peppar. Grilla hela kycklingen på klotgrill, under lock. Använd indirekt värme genom att lägga glöden på den ena sidan av…